GRAMMENO CAMPING, Kountoura, Paleochora, CHANIA 73001, GREECE

+30 698 836 4709

Top Bar - Right

Family Holiday

Εμείς (οικογένεια με παιδιά) σε τροχοβίλα μείναμε που είχε τα πάντα. 2 δωμάτια, καθιστικό/κουζίνα με air condition και μεγάλη τηλεόραση, μπάνιο με ότι χρειάζεται. Υπήρχε καθαριότητα, ησυχία και ηρεμία. Την ίδια τιμή θα δίναμε και για ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο αλλά η ασφάλεια που προσφέρει το καμπινγκ για τα παιδια, η άμεση πρόσβαση στην τεράστια παραλία (<1 λεπτό περπάτημα) , η επαφή με την φύση δεν συγκρίνονται με κανενα ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο.

Απολαύσαμε τις διακοπές μας και σίγουρα θα ξαναπάμε. Επίσης, πιάνει καλό σήμα το ιντερνετ στο κινητό, έχει πάρκινγκ και 2 ταβέρνες, μια εντός και άλλη μία πολύ κοντα στην ιδια παραλία. Μόνη παρατήρηση: όταν στέλνω email με ερωτήσεις ή διευκρινήσεις περιμένω απάντηση στο email ή έστω μια τηλεφωνική κλήση.


Edit 2024: φέτος μείναμε 8 μέρες και καθαρίσμα έγινε μόνο μια φορά στην τροχοβιλα. Επίσης, ποτέ στο εστιατόριο δεν πήραμε απόδειξη με ανάλυση με το τι πήραμε παρά μόνο ένα γενικό σύνολο που προφανώς δεν μπορεί να ελεγχθεί για την ορθότητα του. Και η περυσινή παρατήρηση για την επικοινωνία ισχύει και φέτος .
Περυσι βαθμολογία 5 φέτος 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *